Tuesday, February 13, 2007

Sliten ettåring


Ingen kan komme og si at ettåringstilværelsen kun er en dans på myke roser. Einar sover støtt og stadig, han - på besøk hos rektoren på DNS og på biltur med Finn Ove.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hei Anette.

Jeg var i Ngaoundèrè i ca to uker i januar 2004 - og det var en fantastisk opplevelse. Flott land og flotte mennesker, og jeg har mange gode minner fra turen. Det er kanskje ikke det mest kjente stedet og heller ikke det stedet det skrives mest om på nettet. Gleden var derfor stor når jeg snublet over bloggen din.

Jeg kjente meg nemlig igjen på enkelte av bildene dine, og måtte bare sende deg en liten melding :-) Tror faktisk jeg hilste på sjefen din også når jeg var der nede, dersom hun heter Kaldhol til etternavn.

Jeg var der ned på jobb. Jeg jobber med økonomi og var innom Universitetet og Kirken (EELC) ifbm med noen samarbeidsprosjekter som innebar økonomisk støtte.

Så at du nevnte de stekte bananene i et av innleggene dine - de er kjempegode!! Skulle ønsket de solgte slike som fast food her i Tromsø.

Brukte forresten å spise på et sted som jeg rett og slett tror het Coffee Shop, i og med at det var det eneste skiltet på hele lunchstedet. Jeg skjønner ingenting fransk, så det er selvfølgelig mulig det heter noe annet egentlig. Her spiste jeg ofte en "forrett" av avokado i en eller annen gul saus/vinaigrette. Det var utrolig godt. Anbefales.

Vet du forresten om noen andre gode sider på nettet om Ngaoundèrè?

Ha det fint videre.

18 February, 2007 20:07  
Anonymous Anonymous said...

Hei Anette! Eg vett ikkje om du huske meg (Birgitte), men eg gjekk me deg i første klasse på Dalane for mange år si! Og så plutselig havna eg inne på dennan siå via-via-via :-) Forstår du e ettåring i Afrika ein plass. Hørtes knallkjekt ut! Eg for min del jobbe, og trives me de. Ha eit fortsatt fint opphold i Afrika!

22 February, 2007 18:38  
Anonymous Anonymous said...

Hei Anette!
Ja tenk nå sidde eg i Kr.Sand me snø øve alt, e ett skikkeli uvær her..å der nere he du ca 30 grade! E så uvirkeli:) Godt å sjå at alt går bra me deg, e så kjekt å fylla me på bloggen din! Må du kosa deg masse me familien på besøg, å hilsa Elisabeth frå meg!

Klem frå Anne i snørige Kristiansand:)

22 February, 2007 19:25  

Post a Comment

<< Home