Wednesday, September 27, 2006

Fjærkre

For knappe to uker siden var Einar og jeg i Nom Kandi og kjøpte oss tre høner og en hane. Dagene har blitt brukt til å undres over tre viktige ting: 1) hva spiser de egentlig (og hvor ofte må de ha mat) 2) når legger de egg? og 3) når får vi kyllinger? Hanen ødelegger morgensøvnen vår, så det bør værsågod komme kyllinger snart.

I dag kom vi heldigvis et lite stykke på vei. Det lå et bittelite egg inne i buret! Hurra! Nå er det bare å vente på noen til, så skal det feires med omelett og det som ellers kan trylles fram fra et forholdsvis tomt ettåringskjøkken.

4 Comments:

Blogger Elisabeth said...

høne ja :P trudde aldri at du sko få deg det ;) kjøpte lipglossen t dg i dag, e fordel å sei at eg ska senda an t kamerun, fekk avslag å greie ;) ska ner t byen i måro å se itte smykke tingane :)

27 September, 2006 17:35  
Anonymous Anonymous said...

Heeei Anette!:)
Nå he eg lest alle innleggan dine, hørres ud så du kose deg der nere:) Visste ikkje du hadde blogg, ramla tilfeldivis øve an..så det va kjempe! Sga fylla bere me framøve nå tenke eg. Kosa deg vidare du!

28 September, 2006 12:21  
Anonymous Anonymous said...

Gratulerer med familieforøkelsen. Men du vil altså ha både egg til omelett og egg med kyllinger i? Hvordan avgjør du hvilke som er hvilke?

Jeg kan melde at torsdagsoppmøtet har stabilisert seg på 4-5 der én (ei) er ny av semesteret. HS er redusert til fem. Ellers er det høst, tåke og regn.

02 October, 2006 09:55  
Blogger Jentene på den andra siå said...

hei du anette!
så gøy å lesa..virke som du har det bra:) her herje høstregnet og oslistresset, med andre ord så har du det good:)
kommer du på spele.kveld med boller og kakao oss? ...neppe..sørgelig trist, men me får ha den te gode!
katrineklem.

02 October, 2006 21:38  

Post a Comment

<< Home