Monday, August 07, 2006

Bloggediblogg

Etter sterke oppfordringere fra venner, NMS/NMS U og ikke minst andre ettåringer, fraviker jeg med enkle tastetrykk alle mine prinsipper. Jeg skriver. Jeg formidler. Jeg blogger.

Bloggåpning med et bilde av Kamerungjengen. Fra venstre Leif Arne og Olav, de to ettåringene i Ngaoundéré i fjor, samt Einar og meg, som høsten 2006 overtar stafettpinnen.

3 Comments:

Blogger Elisabeth said...

Hei! :D
Aner ikke helt hvor du befinner deg nå, men du skulle vel snart nærme deg Ngaoundéré nå:) Mamma å far er i Åna Sira så jeg er helt alene hjemme for den siste helga før jeg flytter, smårart det der. Jeg tror jeg fant den sangen fra Sex and the city, men er ikke sikker på om det va den du mente. http://www.hbo.com/city/episode/season1/episode01.shtml <-- gå inn der så kan du finne alle sangene som de har spilt i serien og når de har blitt spilt og alt sammen :) Vannvittig lett:D jaja, såvetid her nå, klokka er 11 over 3. Får ikke såve nemlig, er rart å ha skiftet rom... Håper reisen har gått bra :D

Klem Elisabeth

13 August, 2006 02:17  
Blogger Anette said...

Trine: nå tror jeg man skal kunne kommentere uten å være blogger selv. Sorry! Nå er du vel snart ferdig i vaktO, og klar for Bergen igjen.

Elisabeth: haha...jeg kan bare glemme å laste ned sanger her. Klarer knapt å laste ned bilder fra aftenposten.no. Får ta den når jeg kommer hjem om en ti måneders tid... Hils mor&far + farmor&farfar, og god tur til Tønsberg i morgen!

17 August, 2006 17:00  
Anonymous Anonymous said...

Jaaaa!!
Så kult at du blogger fra Kamerun! Skulle jo bare mangle altså!

Flott å lese at du får tatt del i litt ekstremsport og lærer fransk..det er jo så fint:D

Har tenkt masse på deg siden jeg kom tilbake til Oslo etter ferien..du er jo ikke her, sukker jeg til meg selv hver gang jeg har lyst til å sende deg en melding om du har lyst til å ta en kaffe...jaja:D

Klem!

17 August, 2006 18:39  

Post a Comment

<< Home